Galatasaray için çılgın Osimhen iddiası! İşte serbest kalma bedeli

Galatasaray, dönem başında büyük bir sürprize imza atarak Napoli’nin dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen’i dönem sonuna kadar kiralamıştı. Yıldız golcünün sarı-kırmızılı takımdaki geleceği için çılgın bir tez gündeme geldi.

KISA MÜDDETTE TESİR GÖSTERDİ

Galatasaray’a imza atmasının akabinde Osimhen, kısa mühlet içerisinde taraftarın sevgisini kazanmıştı. Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve PAOK maçlarında asistleriyle galibiyetlere katkı sağlayan Osimhen, Kasımpaşa maçında attığı gollerle Süper Lig’de perdeyi açtı. Osimhen, Galatasaray formasıyla çıktığı 4 maçta 2 gol atıp 3 asist yaptı.

ÇILGIN İDDİA

Corriere dello Sport’ta yer alan habere nazaran Galatasaray’ın kiralık olarak takımına kattığı Osimhen için çılgın bir tez gündeme geldi. Sarı-kırmızılı grubun Ocak ayında yıldız golcünün bonservisini almayı önemli bir halde düşündüğü aktarıldı.

SERBEST KALMA BEDELİ

Yıldız golcünün hür kalma bedeli ise 75 milyon euro lakin Galatasaray dışında bir grup Osimhen’i Ocak ayında transfer etmek isterse bu ölçü 81 milyon euroya çıkacak.

Ocak ayında transferin gerçekleşmesi durumunda bu 81 milyon euronun, 6 milyon eurosu Galatasaray’a tazminat olarak ödenecek.

Eğer sarı-kırmızılı grup Osimhen’i transfer etmek isterse, vakit fark etmeksizin 75 milyon euro ödemek zorunda.

CHELSEA’NİN HEDEFİNDE

Golcü futbolcuyla en önemli formda ilgilenen kulüplerin başında ise Premier Lig devi Chelsea geliyor. Daha evvel de Osimhen’i transfer etmek isteyen İngiliz grubu, yıldız isme 3 ay içerisinde imza attırmak istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir