Nurten Yontar’dan Kapaklı ve Çorlu’da yoğun ziyaret trafiği


Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Nurten Yontar, İtfaiye Teşkilatı’nın 310. kuruluş yılı ve İtfaiye Haftası hasebiyle Valilik önünde Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma merasimine de katıldı. İtfaiye teşkilatının özverili çalışmalarını vurgulayan Yontar, “Halkımızın can ve mal güvenliği için büyük fedakârlıkla çalışan tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası’nı kutlarım.” tabirlerini kullandı.

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ ÇORLU ŞUBESİ ZİYARETİ

Yontar, CHP Çorlu İlçe Lider Yardımcısı Havva Çolak ile birlikte Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şubesi’ni de ziyaret etti. Gazilik makamının değerine dikkat çeken Yontar, “Gazilik, vatan uğruna savaşan, şehit olmayı dilek ettiği halde sağ kalanlara verilen bir onurdur. Ne yazık ki günümüzde gazilerimize gereken ehemmiyet verilmemektedir.” dedi. Dernek Şube Başkanı Recep Kayacı ve idaresine teşekkür eden Yontar, tüm gazilere şükranlarını sundu.

ATATÜRKÇÜ NİYET DERNEĞİ’NE ZİYARET

Yontar, Atatürkçü Niyet Derneği (ADD) Çorlu Şubesi’ni ziyaret ederek, derneğin değerini bir defa daha vurguladı. Yontar, “Atatürk prensip ve ihtilallerine en çok gereksinim duyduğumuz bu devirde, Gazi Mustafa Kemal’i rehber edinmiş bir kurumu ziyaret etmekten gurur duydum.” dedi. ADD Çorlu Şube Başkanı İbrahim Dikmen’e ve idaresine teşekkürlerini iletti.

ÇİSAD AFET EĞİTİM MERKEZİ AÇILIŞI

Çorlu İş İnsanları Derneği (ÇİSAD) ve Çorlu Belediyesi’nin iş birliğiyle inşa edilen ÇİSAD Afet Eğitim Merkezi’nin açılışına da katılan Yontar, afet süreçlerine hazırlıklı olmanın kıymetini vurguladı. “Afet öncesi ve sonrası süreçlerde etkin rol oynayacak bu merkezin inşasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çorlu’muza güzel olsun.” dedi.

TEKİRDAĞ ODA BORSA İSTİŞARE TOPLANTISI

Son olarak, Yontar Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu’nda düzenlenen Tekirdağ İli Oda Borsa İdare Heyetleri İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıda kentin genel sıkıntıları ve tahlil teklifleri konuşulurken, Yontar iştirak gösteren tüm paydaşlara teşekkür etti. “Toplantının kentimiz ismine faydalı geçtiğini düşünüyor, emeği geçen tüm oda ve borsa liderlerine, idare şuralarına ve Sayın Valim*iz Recep Soytürk’e teşekkür ediyorum.” tabirlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir